Om Byggdekor

Välkommen till oss på Byggdekor, ett internationellt team som arbetar för Er! Vårt mål är alltid att tillsammans nå förbättrad lönsamhet i Ert företag genom lägre inköpspriser!

Panorama Skogsbild

Byggdekors Vision

Vi är proffs på dörrar till svenska byggindustrin. De som köper från oss är antingen Byggkedjor, entreprenörer och husproducenter. Framförallt har vi vuxit oss starka inom flerbostadssegmentet för vilket vi levererar både ytterdörrar, klassade dörrar och innerdörrar till flertalet producenter.

Vi erbjuder de kunder som handlar med oss:

  • Samma eller bättre kvalitet. (Certifierad produktion och SP testade produkter)
  • Lägre priser
  • Direktleveranser från fabrikerna till kunds fabrik eller byggarbetsplats.

Vi förstår att en sparad krona i inköp är en ökad krona i direkt ökad lönsamhet för våra kunder.

Hur vi arbetar

Vi arbetar aktivt för att våra kunder inom svensk och norsk byggmaterialindustri ska se sina kostnader sjunka och bli mera lönsamma. Detta samtidigt utan att ta några risker gällande produktkvalitet, vi samarbetar därför uteslutande med erfarna och certifierade producenter. För att säkerställa leverans- och produktkvalitet har vi alltid ett nära samarbete med samtliga av våra producenter, vilket inkluderar regelbundna besök samt genomförda audits. Vi bjuder även in våra kunder att tillsammans med oss besöka våra producenter. Detta ger ökad förståelse för varandras företag men framför allt ett ökat förtroende mellan alla parter.

Byggdekorteamet

Inom Byggdekor arbetar affärsmän och affärskvinnor som har lång erfarenhet av internationella affärer. Vi pratar flera språk och har stor resvana, men den största fördelen för våra kunder i Norden är att vi har kontakter inom byggmaterialindustrin i alla världsdelar. Vår kompetens inom produktion och teknik kommer våra kunder tillgodo då vi i vissa fall även utvecklar produkter för att anpassas till specifika önskemål.

För att säkerställa balansen mellan produktkvalitet och pris i alla olika kulturer krävs erfarenhet. Vi har med stor framgång byggt upp produktion och effektiva supply chains över hela världen för några av världens största producenter och handelshus under många år. Vi vågar påstå att vi med den erfarenheten har en helt unik kompetens och unika förutsättningar vilket gör oss starkast inom Svensk byggmaterialindustri.

Vår profil är också långsiktigt ägande och ansvarstagande inom områden som miljö, kvalitet och design. Hör av er direkt till oss för att diskutera just ert företags förutsättningar och behov! Ni hittar kontaktuppgifter till oss här!